KOMBİ MAKİNA, müşterilerin etiketleme ihtiyaçlarını karşılamak için full gövde, kısmi gövde ve,security sleeve tipi etiketlere uygun makinalar tedarik etmektedir. Teklif Alın Kataloğu İndir

Kombi Makina, yoğun rekabet ortamında markaların görünürlüğünü artırmak için çeşitli etiketleme çözümlerine sahiptir. Kombi Makina, PET şişeler, teneke kutular, cam şişeler, kavanozlar ve HDPE ambalajların etiketlenmesi için müşterilerine çözümler sunmaktadır.

 

Bir müşteri için ilk izlenim, belirli bir markanın raftaki görünürlüğüdür. Kombi Makina, komple hatlar tedarik eden bir dolum ve paketleme ortağı olarak işletmenizi üretimden tedarik zincirine kadar destekler. Modern etiketleme makinelerimiz full body etiketleme, kısmi body etiketleme, hot-melt etiketleme veya basınca duyarlı güvenlik etiketleme işlemlerini gerçekleştirebilir.

 

Uzun yıllara dayanan deneyimimizle, müşterilerimiz için farklı tip, boyut ve şekillerdeki şişeler için verimli etiketleme çözümleri sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin kapasite tercihlerine göre lineer ya da rotary tip makinalar sunmaktayız. Kombi Makina olarak, etiketleme hassasiyetini ve kalitesini daha ileri seviyelere çıkarmak için sürekli gelişmeye ve makinalarımızı iyileştirmeye devam ediyoruz.

 

Aşağıdaki tabloda tedarik edebileceğimiz etiket makinası çözümlerimizi bulabilirsiniz.

 

KOMBI Series Küçük Şişeler Büyük Şişeler
SAS 12.000 bph 2.500 bph
Linear ROLL 18.000 bph
Rotary ROLL 35.000 bph 8.000 bph
Body SLV 30.000 bph
Security SLV 24.000 bph 1.200 bph
Satış Sonrası Servis
2003 Yılından Beri, +25 Ülkede Yüzden Fazla Müşteri